Sabina Chantouria

Sabina Chantouria är en svensk/georgisk låtskrivande artist. Tillsammans med sin sång och gitarr tar hon dig till ett poplandskap, ut på en resa där ingen lämnas oberörd. Hennes nya singel Cry For Me släpptes den 20:e maj i samarbete med det svenska musikförlaget Sweden Songs.
Cry For Me är inspelad av den amerikanska producenten Kevin Jarvis i hans inspelningsstudio i Los Angeles. Jarvis har bland annat arbetat med namn som Iggy Pop, Elvis Costello, Ben Vaughn m.f.l. Musikvideon till singeln Cry For Me är inspelad under mars i den mångfacetterade filmstudion H.Q Avalonstudios i Los Angeles med regissören Chad Schollmeyer och hans filmteam.
2014 släppte hon sin andra singel Spiderweb också producerad av Kevin Jarvis. Hennes första singel A Confession släpptes i september 2013. Sabina vann musiktävlingen ”Publikens favorit” 2012 anordnad av Malmöfestivalen. 2011 blev hon uttagen att tävla i talangtävlingen ”World Champhionship of Performing Arts” i Hollywood, med en egen låt. Sabina har också gjort Tv-framträdanden, talkshower och konserter i Georgien och arbetat med stora namn inom både Sverige och Georgiens musikelit. Hon har framträtt på festivaler och konserter runt om i Sverige, Danmark, Georgien och USA.
En originell klang och extraordinär röst som etsar sig in i minnet. (WCOPA L.A).
She´s got the look. and the sound. Sabina Chantouria is the future of swedish pop & folk (Nöjesbloggen, Olle Berggren)
Ett av de nästa stjärnskotten inom svensk popmusik. (Demobanken)
Foto: Karina Szuter

Utgår ifrån: Malmö

Kontakt/Bokning:

Hemsida –
Senaste musikvideo –